Vilket miss!

Råkade av misstag lägga upp fel bild på våran kampanj vara. Oj, vilket miss. förlåt förlåt, men ni ser den fina toppen jag har lagt ut nu så missa inte den,
Har varit en krasslig vecka för mig och lillen, men nu är vi på bättrings väg. Lovar att skriva mer sen, ska besöka jobbet idag och se om det har kommit några fina varor och eventuellt handla mig den tjockaste och varmaste vinterjackan som vi har.
Ha en bra dag : )

Julkampanj!

Om exakt en månad är det julafton gud vad fort tiden går. Nu är det vitt ute, tycker det är härligt med snö, men i år kom den för tidigt. Ja, ja spela roll bara det blir en vit jul : ) 
Nu har Julkampanjen dragit igång hos oss på Vero Moda och varje vecka kommer en ny spännande vara för kanon pris så se till att inte missa detta.
Den här veckans vara är den här snygga toppen som du får för 199,95 
ord,pris 299,95 


accessoarer,....

 Vero Modas fina små accessoarer.....













kalla onsdag...

Grått och trist ute, suck, jag och Angelina tog en liten morgon promenad när det börja ösregna här,... jag var så frusen att jag varken kände tårna eller fingrarna har det redan blivit vinter? Angelina somnade gott i vagnen, tänk och va så liten igen och kunna ligga nerbäddad i en varm och skön vagn och bara bli ompysslad. Om ca en månad så blir hon ett år gud vad tiden har gått fort, för ett år sen vid den här tiden var jag stor som en.... vet inte vad, 
Nej,.. nog om det. Muntrar upp den kalla Onsdagen med lite bilder. ha en bra dag


Min kära vän Marci i snygg Vero Moda outfit. 


Visst e hon stilig?


Den här bilden gillar jag, helt naturligt vacker.




Louse och Moa poasar flitigt.


Och jag också.


Måste självklart visa en bild på mina strumpbyxor som jag gillar som bara den.DE är från förra året men det finns ett par liknande i butiken, tror att de ligger på 59,95 elllr 79,95


våran karin är ju så stilig.


Louise är en flitig tjej.


Jag och Bettan.

more and more...

Fler snygga Vero Moda plagg.
Skitsnygg kavaj, kommer inte ihåg priset sorry sorry, men du hittar den på Vero moda Bergvik; )
 

Nyheter..

Även de här kommer att komma in.





Oj oj oj,....

Hittade den här läckerbiten bland Vero Modas nyheter, tror att den kommer att komma in i butik i början av nästa år.



Lördag.....

Några ego bilder från våran lördag.












Sorry....

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, sorry sorry,..... ska inte skylla på nån annan än mig själv. Både datorn och internett funkar ju jätte bra, det är bara jag som har slarvat,... Det roliga är att jag läser alla andras bloggar, men vissa dagar så går jag inte ens in på min egen.... Är det fler som gör så eller är det bara jag?????????????
ska lägga in lite bilder ikväll. jag och karin har provat lite klänningar som jag ska lägga upp.
kram på er


Jeans jeans jeans!

och så var det tisdag,.... Jobbade med gulliga Louise i helgen. Här kommer lite ego bilder på oss och våra jeans.


Disco var lördagens tema jacka 299,95 visst är de snygga????


 






jeans 599,95 jätte snygga och sköna. Väldigt mjuka i tyget,när jag väl tog på mig de så ville jag absolut inte ta av mig satt jätte bra.








fredag kväll!

Sitter här med en kopp te och min äppelkaka och trevlig sällskap, så blir det för min del en fredags kväll som denna, men jag klagar absolut inte tvärtom jag kommer att må prima imorgon utan bakfylla och panodil.
Vet att jag har varit kass med inlägg denna vecka men jag har haft andra prioteringar, som sagt jag tackar för alla inlägg och kommentarer,.... ha en mysig kväll.



jeans 299,95 finns i svart och blå

Tack Tack....

Tackar så hemsk mycket för alla kommentarer och tips, ni är så gulliga. Har inte hunnit med nån uppdaterin idag, men jag ska få tummen ur och lägga upp lite bilder . Lovar...

kommentarer!

Tycker det är lite dåligt med kommentarer : ( Snälla skriv gärna vad ni tycker, är det nått som är fult så skriv det, är sidan tråkig, fula kläder vad som helst det är alltid bra att veta. Just nu håller jag på och letar efter nån som kan hjälpa mig och snygga till bloggen lite. finns det nån så hör gärna av er. vore hemsk tacksam....
Tänkta organisera lite här på bloggen, den här vecka tänkte jag lägga upp alla våra jeans modeller för det är så många som inte vet om att Vero Moda har snygga eller rättare sagt super SNYGGA jeans. Allt från stuprörs, smala, vida, baggy och det kommer in snygga modeller nästan varje vecka.
Jag kommer att bara lägga upp jeans de närmsta dagarna och sen byter jag till nått annat som jag hett och är ett måste i garderoben.

Sen vore det kul att veta hur många av er som läser bloggen handlar på Vero Moda?
och om ja vad handlar ni mest, om nej vart väljer ni att handla era kläder??

vore kul att få svar på dessa frågor.

Ha en bra dag.


Jeans!

Glömde att lägga upp bilder på de här snygga jeansen. Sitter jätte fint på, själv är jag ingen baggy tjej men tycker ändå att dessa var snygga.



pris 499,95 

Grattis Grattis....

Grattis till Anna Gillberg som är vinnaren.
Du är välkommen att hämta den på Vero Moda bergvik.

Glöm inte att besöka butiken och bloggen för fler intressanta nyheter, tävlingar mm....

Ha en underbar måndag allihop.


En dag kvar....





Vad roligt att se att det är så många som vill vinna den här fina väskan. Det är en dag kvar så ni som fortfarande inte har besökt butiken och bloggen har imorgon på er också. 



Maila ditt namn, telefon nummer samt kvittonummer till

[email protected]


Håll utkik på bloggen om just du har blivit den lyckliga vinnaren.

Kolla också in våra nyheter som visas här på bloggen, 
vinterns härliga jackor och stickade tröjor, klänningar, jeans, accessoarer, mm..

Missa heller inte fler tävlingar fram över.

Ha en trevlig kväll.



          RSS 2.0