Höst höst höst!

Det roligaste med hösten tycker jag är att få förnya garderoben. Ut med alla små miniplagg och in med lite tjockare kläder.
Jackor, Stickad, Jeans mm...  
Om ni har missat det så har det kommit hur snygga jackor som helst till butiken i massa olika modeller.
Jag kan lova en sak, de är inte kvar länge.... Så besök butiken eller håll utkik här på bloggen så kommer det en uppdatering med bilder. Ha en underbar söndag : )

Jacka!


Me like....

Snygg och tuff jacka i polyester. Enkel men snygg. Inga knappar eller fickor.
Priset 399,95
Passar till allt och alla tillfällen.

och Vickan också.....

Viktoria i nått liknande....

Kate håller med...


Hot Hot Hot!

Hot hot hot....De här leggingsen är hur snygga som helst och sitter som klistret på benen.  Skulle kunna bo i mina: )  De kommer att rusa iväg så skynda er.  Priset är 159,95    Kavaj också en trend faktor,liten och kort i modellen. Passar utmärkt till jeans. Pris399,95
Hot hot hot....Tights strumpbyxor och leggings håller ju fortfarande i sig nu i höst mycket mönstrad,men även enfärgade.De här leggingsen är hur snygga som helst och sitter som klistret på benen. Materialet  är i Polyester alltså lite glansiga. Lite lack och läder känsla i de, men de är ju bara så snygga.  Skulle kunna bo i mina: ) 
De kommer att rusa iväg så skynda er. Kom i strl xs-xl Priset är 159,95 
Kavaj är också en trend faktor,den här modellen är liten och kort. Passar även utmärkt till ett par slitna jeans.
Pris 399,95 

Måste bara köpa!

Super trendig kjol i skön material.Lite stor i storleken men det fixar mössen i verkstan med lite nål och tråd.Pris 199,95 finns även i svart.  Blusen även den 199,95 finns i svart vit och mönstrad.
Super trendig kjol i mjuk matrial. Lite stor i storleken, (men det fixar mössen i verkstan med lite nål och tråd). Pris 199,95
Finns även i svart.
Blus 199,95 jätte söt finns även i svart och mönstrad passar till allt.
Halsband finns i olika färger 129,95.
Hos oss på Vero Moda BergvikKate Moss

Kate Moss i sina gubb Byxor
Trendiga Kate Moss i sina tweed byxor.

Byxa " a la Kate Moss"

De här super snygga byxorna får ni bara inte missa, Hur sköna som helst och har man tröttnat på stuprörs-jeans så är denna byxa bra utbyte. Höstens mode är ju mycket 70-tals inspirerad, vida byxor och jeans ser man mer och mer vilket är väldigt kul. Priset  299,95. Liknar nästan ett par som Kate Moss har med i sin kollektion för Top Shop. (fast snyggare : )
Top 199,95 även den lika snygg med knyt bak i nacken och lite volanger under halsen. (Me love) 

Tuffa och snygga!


Även dessa hittar du framme vid kassan 3 För 119,90 finns i super snygga färger.

Under kjolen!


Under kjolen!

Visst är det viktigt att se snygg ut under kläderna? Man vet ju aldrig vart eller hos vem man hamnar på vägen till jobbet eller efter krogen eller helt enkelt hos gynekologen. Hur som helst ni har väl inte missat dessa. NU! 3 FÖR 119,90 Ni hittar de längst fram vid kassan.

Bättre sent än aldrig!


Nu är den här. Bloggen som ska guida dig genom Vero Modas senaste. Från den minsta lilla accessoaren till den stor, tjocka vinter jackan så håll utkik .  

Välkommen till min nya blogg!


          RSS 2.0